14. octubre 2015 · Comments Off on 21è Congrés Mundial · Categories: Notícies

poli_15

Una delegació d’Andorra participa en el 21è Congrés Mundial de l’IPA

Escrit per: Agències / Foto: AFC

Des d’aquest dilluns, una delegació andorrana encapçalada pel president de la secció andorrana de l’Associació Internacional de Policia (IPA) i el cap de Servei de Circulació del Comú d’Andorra la Vella, Antoni Pujol – com a delegat internacional -, acompanyat del sotsoficial Xavier Pérez i d’Èric Kohler, en tant que observadors, estan participant en el 21è Congrés Mundial de l’IPA, que se celebra del 12 al 18 d’octubre 2015 a la ciutat de Limassol, a Xipre.

Durant els quatre primers dies d’aquesta trobada de delegacions, que aplega representants de 65 països amb el lema ‘Servei per a l’amistat’, s’exposen detalladament tots els treballs de les comissions Professional i Cultural, de Relacions exteriors i de Social. També s’estudia l’estat del funcionament i de gestió de l’organisme. A més, durant el cap de setmana, l’organització ha convidat els assistents a participar en diverses visites turístiques per Xipre.

Pel que fa a la secció andorrana, composta d’agents del Cos de Policia, dels serveis de circulació comunals, del centre penitenciari i de la Duana, ha rebut una condecoració especial, en la categoria de bronze, pel reconeixement que ha suscitat la seva pàgina web. Així mateix, la Comissió de Cultura ha atorgat una menció a la secció andorrana per la bona organització de les Jornades de Col·leccionisme Policial, que s’organitzen anualment a Andorra des de l’any 2006.

Screeny Shot 23 oct. 2015 15.28.36

Comments closed